ShippingWatch

Nordic Shipholding ser stadig milliontab

Nordic Shipholding, det tidligere Nordic Tankers, noterer sig endnu et millionunderskud i første halvår. Hvis der ikke indskydes ny egenkapital eller opnås henstand, kan det medfører tab af egenkapitalen eller konkurs, skriver Nordic Shipholding.

Foto: Nordic Tankers

Nordic Shipholding, det tidligere Nordic Tankers, noterer sig endnu et millionunderskud i første halvår. Forventningerne til hele året fastholdes dog.

Omsætningen i første halvår endte på 13,4 mio. dollar mod 13,8 mio. dollar i første halvår 2011. Det blev omsat til et driftsresultat, EBITDA, på 4,7 mio. dollar mod 6,5 mio. dollar. De finansielle poster løb op i 4,5 mio. dollar, og dermed blev resultatet, der er ramt af et markant tab på ophørende aktiviteter, på minus 11,8 mio. dollar. Der er ikke foretaget nedskrivninger i andet kvartal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs