ShippingWatch

Nordic Shipholding: Utilfredsstillende 1. kvartal trods fremgang

Nordic Shipholding, det tidligere Nordic Tankers, leverede i første kvartal en stigning i både omsætning og drift for de fortsættende aktiviteter.

Nordic Shipholding, det tidligere Nordic Tankers, leverede i første kvartal en stigning i både omsætning og drift for de fortsættende aktiviteter.

Omsætningen på time charter-basis landede i kvartalet på 7,3 mio. dollar mod 5,6 mio. dollar i den tilsvarende periode et år tidligere, mens driftsresultatet (EBITDA) blev 3,4 mio. dollar mod 2,6 mio. dollar i første kvartal 2011.

Selv om der var en stigning i omsætningen på TCE-basis (time charter) i første kvartal 2012, var de lave fragtrater, som har domineret selskabets respektive markeder i de tidligere år, stadig på et utilfredsstillende lavt niveau, skriver Nordic Shipholding i regnskabet.

Forventningerne

Selskabet fastholder sine forventninger til hele regnskabsåret 2012 og venter dermed fortsat et positivt driftsresultat (EBITDA) på 7-10 mio. dollar og et resultat før skat på minus 11 til 15 mio. dollar. Omsætningen på time charter-basis ventes at blive i størrelsesordenen 23-27 mio. dollar.

Nordic Shipholding frasolgte ultimo april samtlige sine kemikalietankskibsaktiviteter, og dermed omfatter de fortsættende aktiviteter nu seks produkttankskibe.

Bestyrelsesformand for Nordic Shipholding er Knud Pontoppidan

 

Nordic Shipholding sælger kemikalietank-aktiviteter 

Nordic Tankers-salg endelig godkendt 

 

Nordic Tankers: Vi har været aggressive fra dag ét

 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs