ShippingWatch

Danske Maritime stærkt positive overfor Asien-tiltag

Det er virkelig godt, at der skal være ministerbesøg i Kina og Singapore i næste uge, samt at der skal underskrives et strategisk samarbejde mellem Singapore og Danmark. Det siger adm. direktør i Maritime Danmark, Jenny N. Braat, til ShippingWatch.

Det er til stor fordel for Danske Maritimes medlemmer, at der i næste uge er ministerbesøg i Kina og Singapore. Derudover er organisationen også glade for den strategiske samarbejdsaftale mellem Singapore og Danmark, som Ole Sohn forventer at underskrive på turen.

"Vi er selvfølgelig interesserede i at lave nogle samarbejdsaftaler med Kina, fordi det er vigtigt for os at have et godt forhold til et af vores allerstørste markeder. Så vi er meget positive overfor, at man fra regeringen og Ole Sohns side har taget initiativ til at tage ud og mødes med kineserne og mange af de forskellige maritime interessenter, der er derude," siger adm. direktør, Jenny N. Braat, der også skal med på besøget.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende faciliteter til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs