ShippingWatch

Rederierne: Vi kan bruge Højteknologifonden mere aktivt

De danske rederier er traditionelt fokuseret på den operationelle drift, og har derfor ikke rendt Højteknologifonden på dørene, men nu inviterer Rederiforeningen Fonden til et møde for at diskutere mulighederne for projekter med rederierne som deltager.

Det er ikke ansøgninger fra de danske skibsredere, der har fyldt mest i bunken med ansøgninger hos Højteknolgifonden, hvor der er ansøgningsfrist for nye projekter den 22. august. Det fik Carsten Orth Gaarn-Larsen, direktør i Højteknologifonden, til på ShippingWatch at efterlyse flere projekter fra en af Danmarks mest betydende industrier - herunder de mange danske rederier.

Vicedirektør i Rederiforeningen, Jan Fritz Hansen, er enig i, at skibsrederne ikke har trukket meget på midlerne fra Højteknolgifonden, og forklarer det med, at rederne traditionelt set er koncentreret om driften af skibene, mens det i højere grad er leverandørerne af "indmaden", der arbejder med at udvikle de højteknologiske produkter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs