ShippingWatch

Rederierne: Vi kan bruge Højteknologifonden mere aktivt

De danske rederier er traditionelt fokuseret på den operationelle drift, og har derfor ikke rendt Højteknologifonden på dørene, men nu inviterer Rederiforeningen Fonden til et møde for at diskutere mulighederne for projekter med rederierne som deltager.

Det er ikke ansøgninger fra de danske skibsredere, der har fyldt mest i bunken med ansøgninger hos Højteknolgifonden, hvor der er ansøgningsfrist for nye projekter den 22. august. Det fik Carsten Orth Gaarn-Larsen, direktør i Højteknologifonden, til på ShippingWatch at efterlyse flere projekter fra en af Danmarks mest betydende industrier - herunder de mange danske rederier.

Vicedirektør i Rederiforeningen, Jan Fritz Hansen, er enig i, at skibsrederne ikke har trukket meget på midlerne fra Højteknolgifonden, og forklarer det med, at rederne traditionelt set er koncentreret om driften af skibene, mens det i højere grad er leverandørerne af "indmaden", der arbejder med at udvikle de højteknologiske produkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs