ShippingWatch

Smedegaard: Højere rater er svaret på ubalancen i containerfart

Højere rater og mere tilpasset service til kunderne er Maersk Lines svar på den voldsomme stigning i antallet af store containerskibe, siger Maersk gruppens CEO Nils Smedegaard Andersen til ShippingWatch. Læs alt om halvårsregnskabet offentliggjort tirsdag.

Selvom 2012 ser fornuftigt ud for Maersk Line, tegner 2013 til at blive et udfordrende år, hvor rederiet både skal kæmpe med en voldsomt stigende overkapacitet og en vækst på det vigtige europæiske kontinent, der med Nils Smedegaard Andersen, Maersk gruppens CEOs egne ord, bliver meget langsom.

For det danske containerrederi bliver det derfor helt afgørende at få genforhandlet kontrakterne og få bedre priser på aftalerne med kunderne, for at tingene skal hænge økonomisk sammen, siger Nils Smedegaard Andersen til ShippingWatch i en kommentar til halvårsregnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs