ShippingWatch

Maersk investerer i fire kerneområder - lille behov for ny tonnage

Maersk Gruppen vil styrke sin konkurrenceposition i sine fire kerneområder, Maersk Line, Maersk Oil, APM Terminals og Maersk Drilling, fremgår det af Gruppens halvårsmeddelelse. Der er dog kun begrænset behov for ny tonnage i Line, hedder det.

Foto: Maersk Line

Maersk Gruppen oplyser tirsdag i forbindelse med offentliggørelsen af halvårsregnskabet, at den fortsat "prioriterer investeringer" i i sine fire vækstområder, Maersk Line, Maersk Oil, APM Terminals og Maersk Drilling, hvilket skal styrke gruppens konkurrencemæssige position, som det formuleres.

Maersk Line vil vokse med markedet og sigter mod at opnå en overskudsgrad, der er fem procentpoint højere end industrien. Gruppen ser et "begrænset behov" for at kontrahere yderligere tonnage i de kommende år, og Maersk Lines 38 procent andel af den investerede kapital vil dermed sandsynligvis blive mindre, fremgår det

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs