ShippingWatch

Ole Sohn på nyt maritimt besøg i Asien

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn rejser til Kina og Singapore om få uger sammen med repræsentanter for rederierne, underleverandørerne og de danske havne. Rejsen finder sted kun måneder efter, at ministeren indgik flere aftaler med Sydkorea om samarbejde og udvikling af kvalitetsskibsfart. 

På tærsklen til formuleringen af en ny vækststrategi for dansk shipping og hele den maritime industri, der kan få betydning for det Blå Danmark mange år frem, drager erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) om kort tid på ny til Asien. Ifølge ministeriet er programmet for Ole Sohns besøg i Kina og Singapore fra den 26. august til 1. september endnu ikke helt på plads, men møderne vil have et stærkt maritimt fokus, oplyser ministeriet.

Danmarks Rederiforening, Danske Maritime (tidl. Skibsværftsforeningen) og Danske Havne deltager på turen på et tidspunkt, hvor regeringens maritime vækstteam er ved at lægge sidste hånd på en lang række anbefalinger til regeringen om vækst og muligheder for den danske maritime sektor. Netop Singapore er et forbillede for mange lande, og den lille asiatiske stat har over en periode på ca. 10 år etableret sig som verdens førende shippingcenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs