ShippingWatch

Analyse: Korruption forsinker containere

Jo mere korrupt et land er, jo mindre pålidelig er containerfarten dertil. Shippingsuccesserne er dermed større, jo mere anti-korrupt et land er, viser en analyse fra SeaIntel.

Foto: Svilen Milev / Stock.Xchng

Shippinganalysefirmaet SeaIntel har gjort op, hvordan korruption og pålidelighed i containerfarten hænger sammen. Jo mere korrupt et land er, jo større er sandsynligheden for, at containerfarten forsinkes, lyder hovedkonklusionen i analysen.

Korruption betyder ringere præcision i leveringer, viser data fra SeaIntel, der kombinerer pålidelighed med on-time levering af containere. SeaIntel definerer pålidelighed som "det primære i konceptet er ideen om, at last leveres i overensstemmelse med kundens forventninger," mens on-time levering defineres som levering i tidsspændet inden for et døgn før eller efter det forventede tidspunkt. De anvendte data er fra 2011.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Nu er det produkttankrederier som Torm, Norden og Odfjells tur til at holde indtjeningsfest. Maersks topchef, Søren Skou, må derimod forsvare rederiets lave skattebetaling, mens DFDS er lun på flere opkøb i logistik og har pengene til det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs