ShippingWatch

Dong-chef: Olie- og gas har været for usynlig

Medlem af bestyrelsen i den nye brancheorganisation Olie Gas Danmark, Dong Energys landechef for danske olieaktiviteter Flemming Horn Nielsen, vil ændre branchens image. Han kalder sektoren for Danmarks største og vil arbejde for mere arbejdskraft, større sammenhæng og synlighed for danske olievirksomheder.

Flemming Horn Nielsen er landechef for Dong Energys danske olie- og gasaktiviteter og medlem af bestyrelsen i den nyoprettede brancheorganisation Olie Gas Danmark, der vil samle interesserne for danske olie- og gasselskaber. Han ser frem til arbejdet i den nye organisation, hvor han håber at kunne være med til at gøre op med et image for olieindustrien, der har været i bedste fald usynligt, i værste fald særdeles negativt, fortæller han til ShippingWatch.

”Jeg mener sådan set, at her er et helt klart brandingissue for industrien. Jeg taler ikke om markedsføring, men at det er nødvendigt for os i højere grad at øge de væsentligste interessenters faktuelle viden om området. Jeg har mødt en lang række politikere og interesseorganisationer, og det er tydeligt, at vi ikke tidligere har været gode nok til at fortælle om hverken branchens udfordringer eller økonomiske bidrag til samfundet,” siger Flemming Horn Nielsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs