ShippingWatch

Ny offshore-organisation satser hårdt på medarbejdere

Det skal blive langt mere attraktivt for unge mennesker at søge ind i olie- og gasindustrien, der har et potentiale, som rækker langt ud over de næste mange år, siger Franz Willum Sørensen, bestyrelsesformand i Olie Gas Danmark og vice president i Maersk Oil, til ShippingWatch.

Behovet for rekruttering af kvalificerede medarbejdere til den voksende olie- og gasindustri bliver et af kerneområderne i de kommende år for arbejdet i den nye danske brancheorganisation Olie Gas Danmark.

"Helt grundlæggende for vores nye samarbejde er der et stort potentiale for at øge indvindingen, men det bliver sværere og sværere at producere den olie, der er tilbage i undergrunden. Sektoren har stor betydning for Danmark og for de involverede virksomheder, og udover vidensdeling i industrien er det vigtigt, at det bliver attraktivt for unge mennesker at søge ind i branchen, og at de får en forståelse af, at der et potentiale, der rækker langt ud over de næste mange år," siger Franz Willum Sørensen, bestyrelsesformand i Olie Gas Danmark og vice president i Maersk Oil, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs