ShippingWatch

Maersk-mand skal lede ny olieorganisation

Martin Peter Næsby, der er adm. direktør for den nye brancheorganisation Olie Gas Danmark, har advokatbaggrund og dertil 15 års erfaring fra Maersk Oil. Nu er Qatar skiftet ud med Olie Gas Danmarks nye kontorer i det indre København.

15 år i Maersk Oil er den lange erfaring, som den adm. direktør for den nye brancheorganisation Olie Gas Danmark kan trække på. Den advokatuddannede Martin Peter Næsby skal i sit nye job, som han begyndte på i maj i år, repræsentere de danske offshoreselskabers interesser over for politikerne og offentligheden.

Martin Peter Næsby har arbejdet for Maersk Oil i både Kazakstan og Qatar, hvor han blandt andet har siddet med ansvaret for de juridiske forhold i udviklingen af planen for oliefeltet Al Shaheen i Qatar - et udviklingsprojekt til en værdi af 6,5 mia. dollar. Senest har Martin Peter Næsbys post i Maersk Oil været som projektleder for Corporate Technology & Projects, hvor han har haft ansvar for det såkaldte Qatar Long Term Commitment Project.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs