ShippingWatch

DFDS-chef: Ingen selvfølge at beholde Volvo-aftale

Det var langtfra sikkert, at DFDS kunne indgå en transportkontrakt med Volvo Cars og Volvo Group Logistics i sidste uge. Det siger Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President i DFDS' shipping-division, til ShippingWatch.

Selvom DFDS i mange år har haft en aftale med Volvo om transport, var det stadig en af de større succeser for Peder Gellert Pedersen at offentliggøre en kontrakt med Volvo Cars og Volvo Group Logistics i sidste uge.

"Der var absolut en risiko ved, at aftalen udløb samtidig med, at Volvo logistik mistede deres aftale med Volvo Cars. Derfor er det bestemt ikke nogen selvfølge, at man beholder sådan en aftale. Vi kæmper nogle gange mere for at beholde en aftale end for at få en ny aftale," siger Peder Gellert Pedersen, Executive Vice President i DFDS' shipping-division, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs