ShippingWatch

DFDS indgår flerårig aftale med Volvo til 55 mio Euro per år

DFDS har indgået en aftale frem til 2015 med Volvo om transport af gods på tre af rederiets ruter, oplyser DFDS i en meddelelse. Årlige indtægter er på 55 mio. Euro.

Foto: DFDS

DFDS og Volvo har i dag indgået en ny aftale om transport af gods på tre DFDS-ruter Göteborg – Gent (inkl. et ugentligt anløb i Brevik), Göteborg –Immingham og Göteborg – Tilbury. Kontrakterne med Volvo Group LogisticsServices er med virkning fra den 1. juli 2012, mens kontrakterne med Volvo CarCorporation træder i kraft den 1. august 2012. Kontrakterne løber til 1. januar 2015. Det skriver DFDS i en pressemeddelelse.

DFDS fortsætter som eneansvarlig for Volvo Group Logistics Services og Volvo Car Corporations logistik mellem disses hovedproduktionsfaciliteter i Göteborg og Gent. Dette omfatter transport og håndtering af komponenter til køretøjer, nye biler, lastbiler, busser, tungt konstruktionsudstyr, produktionsmaterialer samt forpakning. DFDS transporterer også bildele og biler for Jaguar/ Land Rover, som er en af Volvo Group Logistics Services’ kunder. Som følge af aftalen vil transportmængderne blive øget til 160.000 enheder, og de årlige indtægter vil udgøre omkring 55.000.000 EUR, oplyser rederiet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs