ShippingWatch

Maersk Lines CFO Peter Rønnest forlader rederiet

Ledelsesændringer i Maersk Line. Peter Rønnest Andersen forlader Mærsk efter 20 år i virksomheden.

Maersk Line CFO, Peter Rønnest Andersen, forlader Mærsk den 19. juni 2012 efter 20 år i virksomheden. Ud over hans nuværende rolle, vil Jakob Stausholm påtage sig ansvaret for finans- og økonomiafdelingen og bliver Chief Strategy, Finance and Transformation Officer.

Peter Rønnest Andersen har haft en lang og fornem karriere i virksomheden, siden han blev ansat i gruppen i 1992 som økonom i København, skriver rederiet i en meddelelse:

"Siden denne tid, har Peter tjent koncernen godt i en række roller i koncernens virksomheder, senest som Chief Financial Officer for Maersk Line. Peter har besluttet at søge nye udfordringer uden for koncernen," hedder det.

Jakob Stausholm, der i øjeblikket er chef for Strategy & Transformation i Maersk Line, har CFO-erfaring fra sin tidligere rolle som Group CFO for ISS (2008-2011). Før det arbejdede han 19 år for Shell i adskillige ledende økonomistillinger, herunder fire stillinger som CFO i Europa, Latinamerika og Asien, og som Chief Internal Auditor for koncernen. Jakob Stausholm har boet og arbejdet i Haag, Buenos Aires, København, London og Singapore. Han er en ikke-udøvende medlem af bestyrelsen for Statoil ASA, hvor han er formand for revisionsudvalget.

Mærsk-chef: Ny organisation skal holde i flere år

Maersk Line vil afskedige 250 ansatte i København 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Höegh Autoliners går med i klimakoalition

Det norske bilrederi Höegh Autoliners indtræder i klima-alliancen First Movers Coalition, der også tæller Maersk, som ”frontløbere på bæredygtighedsområdet i deres sektor”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs