ShippingWatch

Maersk Line vil afskedige 250 ansatte i København

Maersk Line vil restrukturere sit globale hovedkvarter. Konsekvenserne af den nye organisation bliver en samlet reduktion af medarbejderstaben på 400, heraf 250 i København, oplyser selskabet.

Foto: Maersk

“Vi ønsker at opbygge en succerig forretning, som hele tiden giver acceptable afkast til sine aktionærer. Det kræver, at vi udfordrer os selv, så vi har en så effektiv organisation som muligt, ” siger Maersk Lines CEO, Søren Skou, i en meddelelse om en slankning af rederiets administrative hovedfunktioner i København, London, Singapore, Mumbai, Pune og Manila.

Ifølge Maersk Line sker den gennemgribende reorganisering i forlængelse af ændringer i hele den globale organisation, som rederiet har arbejdet med siden 2008 med henblik på hurtigere beslutningsgange. Det indebærer bl.a., at serviceopgaver vil blive lagt ud og tættere på kunderne i de lande, de befinder sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk og 22 andre rederier fik bøder af Sydkoreas konkurrencemyndighed, tank- og tørlastrederiet Norden vil stadig købe ”sorte” skibe, og Hafnia kan få svært ved at finansiere skibskøb fra konkurrent.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs