ShippingWatch

Skibskredit: Moody's nedgradering øger risiko for dyrere lån

Nedjusteringen fra Moody's har fået Danmarks Skibskredit til at orientere fondsbørsen om, at nedjusteringen kan påvirke selskabets forretningsmuligheder og resultat negativt.

Ratingbureauet Moody's omdiskuterede nedjustering af Danmarks Skibskredit og stribevis af banker og andre finansielle institutioner har tvunget skibskreditten til at udsende en fondsbørsmeddelelse onsdag om risikoen for større finansieringsomkostninger og dermed også risikoen for dyrere lån.

"Udsteders (Danmarks Skibskredit, Red.) Issuer Rating og de ratede obligationer har i årene fra 2009 til 2012 haft karakteren A2. I maj 2012 blev Danmarks Skibskredit nedjusteret af Moody’s Investors Service, der primært begrunder nedjusteringen med, et generelt negativt syn på shipping, selskabets debitorkoncentration og det forhold, at selskabet alene finansierer sig via obligationsudstedelse. Obligationer udstedt af Danmarks Skibskredit er nu tildelt en Baa2 rating med negative outlook af Moody’s Investors Service, og selskabets Issuer Rating er ligeledes Baa2 med negative outlook," skriver Danmarks Skibskredit:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Lavere spotrater afspejles på BW LPG's bundlinje

BW LPG’s nettoindkomst fra spotsejladser gik ned med 16 pct. i første kvartal i forhold til sidste år. Selskabet lander dog et overskud og udbetaler udbytte til aktionærerne, viser kvartalsrapporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs