ShippingWatch

Skibskredit: Moody's bag enestående udmelding

Danmarks Skibskredit har i lyset af Moody's trussel om en massiv nedgradering for første gang nogensinde udsendt en kvartalsmeddelelse.

Da Moody's i forbindelse med udmeldingen om en bred revurdering af den europæiske bankssektor satte Skibskredit på review for en fem takker stort degradering troede skibsudlåneren først, at der var tale om en trykfejl. Men truslen var reel - og den har nu fået Skibskredit til at udsende selskabets første kvartalsmeddelelse nogensinde:

"Danmarks Skibskredit A/S offentliggør hel- og halvårsrapporter. Der er ikke tidligere offentliggjort kvartalsrapporter eller kvartalsmeddelelser, da en hyppigere rapportering ikke vurderes at have indflydelse på kursdannelsen på de udstedte obligationer. Som følge af Moody’s udmeldinger har selskabet undtagelsesvis valgt at offentliggøre en kvartalsmeddelelse for 1. kvartal 2012. Moody’s Investors Service har den 15. februar 2012 placeret 114 finansielle institutioner i 16 europæiske lande ”under review for possible downgrade”. Danmarks Skibskredit A/S er placeret ”under review for possible downgrade” med op til 5 trin (notches)," lyder det i en fondsbørsmeddelelse fra udlåneren, der peger på, at de bekymrede spådomme Moody's går med angående Skibskredit ikke just er gået i opfyldelse i årets første tre måneder:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs