ShippingWatch

Mærsk Gruppen i afgørende investeringsfase

"Vi gennemgår lige nu en omfattende investeringsfase, som i løbet af de kommende år vil resultere i en højere og mere stabil indtjening," skriver CEO Nils Smedegaard Andersen, A.P. Møller - Mærsk, i sin leder i den nye udgave af Mærsk Post.

A.P. Møller - Mærsk befinder sig lige nu i en afgørende investeringsfase, der vil præge de fire vigtigste forretningsområder i shipping- og oliekoncernen de næste mange år.

"Vi gennemgår lige nu en omfattende investeringsfase, som i løbet af de kommende år vil resultere i en højere og mere stabil indtjening," skriver CEO Nils Smedegaard Andersen i sin leder i den nye nummer nummer af Mærsk Post. Heri slår han også fast, at koncernernes fremtid hviler på fire ben: Maersk Line, Maersk Oil, Maersk Drilling & Maersk Supply Service samt APM Terminals.

Med andre ord er det disse fire hovedområder, som over de kommende år har udsigt til at få tilført millliarder af kroner til investeringer fra kapitalforvaltningen på Esplanaden i København.

"Vores aktiviteter er koncentreret om shipping og olie, og i øjeblikket leverer olien en god indtjening til Maersk Oil, Maersk Drilling og Maersk Supply Service. På den anden side er vores primære shippingaktiviteter oppe imod meget udfordrende markeder med overkapacitet og lave tabsgivende rater. Det har Gruppen forberedt sig på i de forløbne år og har investeret stærkt i olieudvinding, borerigge og containerterminaler. Disse investeringer vil fortsætte i de kommende år for at etablere en forretningsenhed på fire stærke ben," understreger Nils Smedegaard Andersen.

Maersks stormfulde forår

Mærsk vil låne mere uden om banker 

Smedegaard: Helbredet fylder ikke mine tanker i hverdagen 

 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs