ShippingWatch

Smedegaard: Helbredet fylder ikke mine tanker i hverdagen

Maersk Gruppens CEO, Nils Smedgaard Andersen, kunne i dag præsentere kvartalsregnskabet fra Esplanaden efter fire måneders sygeorlov. "Jeg gør mig ikke tanker om helbredet i løbet af arbejdsdagen," siger han til ShippingWatch.

CEO hos Maersk Gruppen, Nils Smedegaard Andersen "sprang et regnskab over", da Maersk for et par måneder siden præsenterede sit 2011-resultat. Hjerteproblemerne, som blev konstateret på en skiferie i december sidste år og de efterfølgende operationener, krævede, at den 53-årige topchef var sygemeldt de første fire måneder af i år. Spekulationerne om hans helbred - og efterfølgende performance som chef for Maersk - tog kun til, da sygeorloven blev forlænget den 26. marts med "6-8 uger."

For ét var, hvordan Smedegaards helbredssituation egentlg var, et andet spørgsmål, mange har stillet sig, er om alene bevidstheden om hjerteproblemer bevidst eller ubevidst vil lægge en dæmper på den energi og udfoldelse, der kræves som leder for godt 100.000 medarbejdere worldwide.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs