ShippingWatch

BBC Chartering stiller spørgsmål ved Clippers multipurpose-pool

Det ubestridt største multipurpose-rederi i verden, BBC Chartering, vil ikke kommentere, om det har diskuteret et pool-samarbejde med Clipper. I et skriftligt svar til ShippingWatch stiller rederiet dog spørgsmål ved, om en pool er en god idé.

Foto: BBC Chartering

Det tyske rederi BBC Chartering vil ikke komme med nogen kommentarer til et eventuelt kommende pool-samarbejde med Clipper, heller ikke om der har været eller er kontakt mellem de to rederier. Ledelsen i BBC Chartering vil dog gerne komme med principielle kommentarer til en mulig multipurpose-pool.

"Ejerne af tonnage er nødt til at gennemføre strategier, der giver dem muligheden for at tilbyde innovative og konkurrencedygtige skibe for at sikre langsigtede befragtningsaftaler med en kommerciel operatør. Og denne er nødt til at excellere inden for finansieringsteknik, markedsføring og service. Derfor skal man spørge sig selv, hvor god en kommerciel pool egentlig er til at inkorporere sådanne strategiske træk i sin struktur?," skriver Raymond Fisch, senior vice president i BBC Chartering.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs