ShippingWatch

Thorco: God ide men vi er ikke Clippers pool-partner

Multipurpose-rederiet Thorco Shipping har ikke diskuteret et pool-samarbejde med Clipper, men rederiet hilser en konsolidering velkommen. Det siger CEO i Thorco, Thomas Mikkelsen, til ShippingWatch. Tyske BBC, branchens nummer 1, vil ikke udtale sig om eventuelle drøftelser med Clipper.

Thorco Shipping er ikke en af de kommende partnerne i det pool-samarbejde for multipurpose skibe, som Clipper er ved at drøfte med en række danske og udenlandske aktører for tiden. Samtidig understreger ledelsen i Thorcos hovedsæde i Svendborg, at den ikke frygter et nyt samarbejde.

"Det ændrer ikke rigtigt noget for os, for skibene er der jo alligevel, kan man sige. Det er jo ikke sådan, at der kommer hverken flere eller nye skibe på verdenshavene af den grund, de bliver bare centraliseret et sted. Det kan man jo sige, der er en vis fordel i for os, for i stedet for at skulle holde øje med nogle forskellige konkurrenter, så skal vi kun holde øje med en spiller," siger Thomas Mikkelsen, CEO i Thorco, til ShippingWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs