ShippingWatch

Thorco: Markedet er til investering lige nu

Multipurpose rederiet Thorco, der har Stadil-familien i ryggen, har investeret i fire skibe og vil fortsætte med at købe større skibe: "Det er et mere profitabelt marked," lyder det fra Thorcos CEO.

Det fynske Thorco rederi mener, at markedet er så tæt på bunden, at det er nu, der skal investeres i ny tonnage. Rederiet offentliggjorde i sidste uge købet af fire nye multi-purpose skibe, tre direkte fra værftet og et enkelt, der er et halvt år gammelt. Og det er ikke det sidste køb, der effektueres i år ifølge Thorcos CEO Thomas Mikkelsen.

"Vi får to nye skibe senere på året og er åbne over for nye muligheder, der byder sig. Vi har et mål om, at flåden skal bestå af større skibe, fordi det er for omkostningstungt at drive de små på omkring 4000 dwt. De større er nemmere at beskæftige. Vi tror på, at up-siden er større end down-siden lige nu, derfor investerer vi i ny tonnage. Det er et spørgsmål om at gå ind i markedet på det rigtige tidspunkt og drive skibene fornuftigt, " siger Thomas Mikkelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs