ShippingWatch

Norden: Et opsving er på vej

Jyske Bank tror på bedring i tørlastmarkedet og spår især Norden stor muligheder.

Foto: Rederiforeningen

Jyske Bank har en stærk tro på, at D/S Nordens markeder vil vise en bedring i de kommende år, og at selskabet vil nyde godt af sin gode flåde og stærke ledelse.

Derfor genindleder bankens analytiker Frans Høyer dækningen af rederiaktien og giver anbefalingen "stærkt køb". Kursmålet sættes til 200 kr. - et kurspotentiale på knap 33 pct. i forhold til den aktuelle kurs på 152,80 kr. onsdag formiddag.

Tørlastmarkedet spås en bedring, når Kinas økonomi kommer i gang og sætter skub i importen af jernmalm fra miner i Australien og Brasilien. Det vil afhjælpe den nuværende situation med overkapacitet i tørlastmarkedet, mener Jyske Banks analytiker.

RITZAU FINANS

Norden udnævner ny kommunikationschef 

Rio Tintos egen flåde står kun for 5 procent af behovet 

Mineindustri holder kursen trods lavere vækst i Kina 

 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs