ShippingWatch

Svitzer forsøger at gyde olie på vandene i Liverpool

I et forsøg på at finde en løsning mødes medarbejdere fra Svitzer igen torsdag med de slæbebådshold i Liverpool Havn, der truer med strejke .

Foto: Rederiforeningen

Svitzer forsøger at undgå en strejke blandt virksomhedens slæbebådshold i Liverpool Havn og holder derfor møde igen i dag med repræsentanter for slæbebådsholdene og den britiske 'Conciliation Service', der fungerer som mediator mellem arbejdsgiver og arbejdstager i Storbritannien. Det er derfor endnu ikke klart, hvad konklusionen på forhandlingerne kan blive.

Riskikoen for en strejke skyldes utilfredshed blandt slæbebådsholdene med fyringen af to Svitzer-ansatte efter en dødsulykke. Ulykken skete 4. december 2011, hvor en Svitzer-ansat faldt over bord, og det viste sig, at vedkommende havde alkohol i blodet. Efter ulykken blev to Svitzer-ansatte fyret på grund af mistanke om fuldskab på arbejdet, hvilket fik fagforeningen Unite til at bebude en arbejdsnedlæggelse for slæbebådsholdene.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

To flydende gasterminaler rykker til Europa

Europa kan se frem til at modtage to flydende terminaler til import af LNG i de kommende måneder for at erstatte gas fra Rusland. Blandt andet vil Golar LNG omdanne et LNG-tankskib til en terminal.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs