ShippingWatch

Svitzer-fyringer skyldtes fuldskab

De to fyringer, der har fået slæbebådholdene fra Svitzer i Liverpool til at stemme for en endnu ikke begyndt arbejdsnedlæggelse, var på grund af mistanke om fuldskab. Arbejdsnedlæggelsen kan få konsekvenser for hele driften i Liverpool havn.

Foto: Rederiforeningen

En dødsulykke 4. december 2011, hvor en Svitzer-ansat faldt over bord, kan få konsekvenser for driften af hele Liverpool havn. Efter ulykken blev to Svitzer-ansatte nemlig fyret på grund af mistanke om fuldskab på arbejdet, hvilket nu har fået fagforeningen Unite til at bebude en arbejdsnedlæggelse for slæbebådsholdene.

Der er endnu ikke fastsat en dato for strejken, men en aktivist har fortalt Lloyd's List, at den kan begynde allerede i næste uge. Det kan betyde forstyrrelser af driften i en af Storbritanniens største vestkysthavne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs