ShippingWatch

Torm langt fra redning

Trods en optimistisk udmelding fra selskabet og formand N.E. Nielsen er kriseramte Torm reelt ikke tættere på en løsning, og rederiets banker har slet ikke samme opfattelse som selskabet selv.

Foto: Mik Eskestad

Ifølge Torm og bestyrelsesformand N.E. Nielsen er selskabet tæt på at have sikret sig overlevelse. I går middag løftede selskabet således sløret for, at man var i tæt forhandling med to kapitalstærke investorer, der var klar til at skyde op imod 1,1 mia. kr. i selskabet.

"Torm er glad for at kunne meddele, at det tætte samarbejde med dets banker og andre interessenter har båret frugt, således at der efter en kapitalsøgningsproces er to internationale, anerkendte grupper af investorer, som er kommet med konkrete, betingede forslag til Torm om at indskyde 560.000 til1,1 mio. dollars i egenkapital og likviditet. Dette er et meget vigtigt skridt, hvorved risikoen for en retslig løsning i Danmark eller andetsteds er fjernet, når og hvis betingelserne i disse forslag er mødt," forklarede bestyrelsesformand N. E. Nielsen

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs