ShippingWatch

US Coast Guard klar med skrappe regler for ballastvand

Den amerikanske kystvagt er klar med krav til skibe, der fra 2014 skal have installeret systemer til rensning af spildevand. Samtidig skærpes generelle krav til udledning af vand fra skibe allerede i løbet af 2013.

US Coast Guard har nu vedtaget et regelsæt, der skal sikre, at alle skibe overholder nye krav til rensning af ballastvand. IMOs standarder vedtaget tilbage i 2004 er planlagt til at træde i kraft fra 1. januar 2014, og ifølge embedsmænd i kystvagten er de kommende krav i overensstemmelse med IMO-standarderne, der også tager højde for den teknologi, som er til rådighed.

Ifølge Coast Guard vil man etablere et system, der godkender forskellige typer af rensningsanlæg i skibene. Flere lande har allerede godkendt teknologier, som kystvagten agter at godkende for skibe, der installerer disse inden deadline for ikrafttræden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs