ShippingWatch

Flere rederier har endnu ikke mål for at øge andelen af kvinder i shipping

23 rederier har indtil videre underskrevet Danske Rederiers charter, der blev lanceret for over et år siden for at sikre flere kvinder i den maritime branche. Men flere har endnu ikke opfyldt kravet om at opstille konkrete mål.

Det er over et år siden, at Danske Rederier lancerede sit charter, der skal sikre flere kvinder i shippingindustrien. 23 rederier har indtil videre underskrevet, men flere har endnu ikke opstillet konkrete mål. | Foto: Danske Rederier

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersks position som verdens største er ved at lakke mod enden, Wärtsilä afskrev et af fremtidens brændstoffer, Ever Givens manager frygtede negativ omtale efter Suez-hændelse - alt sammen i en uge, hvor det også kom frem, at BW-dominerede Navigator overtager Ultragas i stor handel.

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs