ShippingWatch

Taskforce skal få flere kvinder i norsk shipping

Der er for få kvinder og for lidt mangfoldighed i den maritime industri og shippingselskabernes ledelser, lyder det fra Norges rederiforbund. En taskforce har lavet anbefalinger.

Foto: Norges Rederiforbund

Det har længe været et ønske fra den maritime industri at få flere kvinder ind i branchen i Norge, men indtil videre har der ikke været den store fremdrift.

Sidste år lancerede Norges Rederiforbund ni konkrete anbefalinger, der skal rette op på den skæve fordeling, men der er stadig plads til forbedring, lyder det fra foreningens top.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Corona-smitte i den sydkinesiske havn Yantian skaber kaos på containermarkedet. Erhvervsmanden Thor Stadil erkender at have mistimet sit forsøg som skibsejer, der har kostet ham og kreditorer store tab. Eitzen-familien, der ejer Christiania Shipping, vil gerne se på fusioner. Vigtige dage for global shipping: IMO's miljøkomité holder møde.

Europas maritime industri får ny formand

Organistationen Sea Europe, der repræsenterer skibsværfter og maritimeudstyrsproducenter i Europa, har udpeget en ny formand, der tidligere har stået i spidsen for Damen Group.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs