ShippingWatch

Sejlskibe skal fragte Renaults biler til USA

Bilfabrikanten Renault har indgået et flerårigt samarbejde om at installere sejl om bord på skibe, der transporterer biler til USA. Sejlene vil reducere udledningen af CO2 betragteligt, lyder forventningen.

Foto: PR-foto: Renault/Neoline

Franske Renault melder sig nu i koret af aktører, som vil have vindsejl tilbage på store handelsskibe.

Bilfabrikanten har netop indgået et treårigt samarbejde med startupvirksomheden Neoline om at bygge to vinddrevne skibe. De skal konstrueres inden 2020 for at reducere brugen af fossile brændstoffer i transporten af biler på ruten mellem Frankrig og USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs