ShippingWatch

Fremtidens shippingchefer stiller klare krav til deres næste job

Det bliver kun sværere og sværere for den maritime sektor at tiltrække de rigtige medarbejdere. Seks shippingfolk, der lige nu er i gang med at forme en fremtid som ledere i den maritime branche, giver i et interview med ShippingWatch deres bud på det næste drømmejob. Og drømme-CEO.

Shipping, og måske i endnu højere grad offshore, er ikke nødvendigvis førstevalget længere, når lederaspiranter er på udkig efter en chefstilling, eller når specialister, der har frit valg på alle hylder, blot skal vælge et job.

Hvorfor arbejde syv måneder til søs? Hvorfor arbejde med olie og gas, når grøn energi er den eneste måde at redde planeten på? Hvorfor skal jeg, som it-specialist, arbejde for et rederi eller en speditør, når jeg kan få et udfordrende job hos en digital startup sammen med andre talentfulde og innovative it-kolleger?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Tradelens håber snart at få store Maersk-rivaler endeligt ombord

Hapag-Lloyd og ONE glimrer ved deres fravær på den digitale platform Tradelens, selvom de for to år siden meddelte, at de ville gå med. "Vi er håbefulde om, at de meget snart vil tilslutte sig," siger Tradelens-chef Mike White. Hapag-Lloyd venter at træffe en endelig beslutning inden længe.

Scandlines henter ny topchef fra bryggeri

Scandlines skifter ud på topchefsposten. Efter mere end ti år i spidsen for rederiet stopper Søren Poulsgaard Jensen som adm. direktør. Afløseren er hentet i Royal Unibrew.

Maersk-satsningen Tradelens har taget hul på kinesisk udrulning

Maersk og IBM's digitale satsning Tradelens har allieret sig med statsejet kinesisk selskab om en udrulning i Kina for at få kinesiske importører og eksportører ombord. Kina er et kritisk marked for platformen, som der fra Esplanaden ventes klar vækst fra i år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs