ShippingWatch

De kommende shippingchefer bekymrer sig især om én ting

Fem potentielle topledere fra vidt forskellige grene af shippingverdenen peger på noget nær det samme, når de skal koge fremtidens udfordring ned til et enkelt ord. Følg dem på ShippingWatch.

De arbejder alle sammen inden for shippingindustrien, men er alligevel langt fra hinanden. Som fra Australien til Gambia. Og som fra dem, der borer olie op af undergrunden til dem, der modtager containerskibene i de terminaler, de lægger til.

De har mellem 10 og 20 års erfaring og en eller anden form for ledelsesansvar, men en ambition om, at det gerne må blive til mere, og uden tvivl en drøm om en dag måske at blive den øverste leder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs