ShippingWatch

Find talentet hos dig selv og hos andre

ShippingWatch har introducerert et nyt, fast element, der handler om, hvordan du finder og forædler talentet og potentialet. I dig selv og hos andre.

ShippingWatch har introduceret et nyt og fast element på shippingwatch.dk, der handler om – og hedder – Talent. Vi dykker ned i, hvad et erhverv, der mere end nogensinde skal kæmpe for de gode hoveder, gør eller kan gøre for at få fat i talenterne. Og hvordan man fastholder dem og udvikler dem.

Vi taler med selskaberne. Headhunterne. Skolerne. De unge. Start-up virksomhederne. De kommende talenter og dem, der allerede er det. Alt sammen for at finde ud af hvad der skal til, og hvad de nye ledere egentlig drømmer om.

Læs de første historier om talenter i branchen her:

Maersk Tankers' CEO: Svært at få talenter fra tre grupper

Dansk shipping-akademi vil øge antallet af elever

Oliver er en af dem, shippingbranchen gerne vil have flere af

De kommende shippingchefer bekymrer sig især om én ting

Her er opskriften på digital iværksætters nøgleansatte

Jesper Kanstrup vil gerne have sin chefs job

Ejner Bonderup har gjort op med et gammelt shippingmantra

Internationalt netværk for unge shippingfolk åbner i Danmark

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere