ShippingWatch

Danske Rederier advarer om for lidt kapacitet på EU's ophugningsliste

Danske Rederier har lavet en beregning på EU's kommende ophugningsliste. Indtil videre er der alt for få værfter til at håndtere større handelsskibe, og der er stort behov for ordentlige ophugningsværfter uden for EU, siger direktør til ShippingWatch.

EU's kommende hvidliste over værfter, der er godkendt til ophugning af europæiske skibe, har indtil videre flere mangler.

Sådan lyder bekymringen fra Danske Rederier, der har lavet en beregning på den kommende liste, som træder i kraft næste år og skal have kapacitet til at ophugge 2,5 mio. ldt (light displacement tons) om året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs