ShippingWatch

Medie: Søfartsstyrelsen dropper planlagt hovedkontor

Søfartsstyrelsens kommunikationsafdeling bekræfter over for Søfart, at bygningen Glasværket i Korsør alligevel ikke bliver det fremtidige hovedkontor for styrelsen.

Andreas Nordseth, adm. direktør for Søfartsstyrelsen. | Foto: Søfartsstyrelsen

Bygningen "Glasværket" i Korsør bliver alligevel ikke Søfartsstyrelsens fremtidige hovedkvarter.

Det har Søfart fået bekræftet af styrelsens kommunikationsafdeling. I stedet vil Søfartsstyrelsen blive spredt ud på forskellige adresser i Korsør, skriver mediet.

Flytningen af styrelsens hovedkontor fra Valby til Korsør og knap 200 arbejdspladser er del af regeringens plan om at sikre en bedre balance mellem land og by via udflytning af statslige arbejdspladser.

I november sidste år flyttede nogle af medarbejderne ind på en midlertidig lokation i byen.

ShippingWatch forsøger at få en kommentar fra Søfartsstyrelsen.

Søfartsstyrelsen begynder udflytning til Korsør

Søfartsstyrelsen har fundet midlertidigt kontor

Søfartsstyrelsens flytteplaner ramt af forsinkelse 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs