ShippingWatch

Søfartsstyrelsen har fundet midlertidigt kontor

Søfartsstyrelsen har fundet et midlertidigt hjem i Korsør, der skal fungere som hovedkontor, indtil ombygningen af det permanente hovedkontor er færdigt i foråret 2019.

Søfartsstyrelsen har fundet et midlertidigt hjem i Korsør, som skal huse en del af medarbejderne, indtil det nye og permanente hovedkontor står færdigt.

Fra november vil styrelsen således have hjemme i en bygning, som den har lejet af Forsvaret, skriver Sjællandske Medier.

Her skal 91 af styrelsens knap 200 ansatte have til huse, mens de venter på, at det tiltænkte hovedkontor bliver bygget færdigt. De resterende medarbejdere vil løbende blive flyttet efterhånden, som lokalerne er klar.

Arbejdet ventes at være færdigt i foråret 2019, har regeringen tidligere oplyst. Årsagen til forsinkelsen er, at ombygningen af det permanente kontor har taget længere tid end forventet.

I alt skal 191 ansatte i Søfartsstyrelsen flyttes fra Valby til Korsør, hvilket anslås at koste 45 mio. kr. Udflytningen blev besluttet i efteråret 2015, da den daværende Venstre-regering fremlagde sin plan om at rykke knap 4000 offentlige arbejdspladser til provinsen.

Søfartsstyrelsens flytteplaner ramt af forsinkelse

Søfartsstyrelsen rykker 191 arbejdspladser til Korsør

Her er Søfartsstyrelsens plan for 2017

 

Forsiden lige nu

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Singapores terminalgigant vokser knap 10 procent

Singapores store terminalgruppe PSA voksede med 9,8 pct. i 2017 målt i forhold til 2016, når man måler på antallet af håndterede containere. Ny teknologi og usikkerhed præger de kommende år, lyder det fra formand og CEO for PSA, Tan Chong Meng.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere