ShippingWatch

Søfartsstyrelsen begynder udflytning til Korsør

Cirka 50 ansatte i Søfartsstyrelsen arbejder fra november i Korsør, der fra 2019 bliver rammen for styrelsens nye hovedkontor.

Fra den 6. november vil cirka 50 af Søfartsstyrelsens medarbejdere have arbejdssted på et nyt midlertidigt hovedkontor i Korsør.

Antallet af medarbejdere i Korsør vil løbende stige frem mod 2019, hvor styrelsens permanente hovedkontor ventes at stå klar. Herefter vil Søfartsstyrelsen ikke have medarbejdere i det nuværende domicil i Valby.

Det skriver Søfartsstyrelsen i en pressemedddelse.

"Jeg er glad for, at flytningen nu kommer i gang, og at vi fra november kan begynde at arbejde i Korsør,” siger direktør Andreas Nordseth.

Søfartsstyrelsen har cirka 300 medarbejdere. I dag har cirka 200 af medarbejderne arbejdssted i Valby.

Søfartsstyrelsen skal ifølge planen flytte fra København til Korsør ved udgangen af 2017, da styrelsen er en af de statslige organisationer, der skal flytte fra hovedstaden til kommuner rundt om i landet.

Regeringens formål med udflytningerne er at skabe en bedre balance mellem by og land.

Søfartsstyrelsen har fundet midlertidigt kontor

 

Søfartsstyrelsens flytteplaner ramt af forsinkelse

Søfartsstyrelsen har mistet sine to vicedirektører

Søfartsstyrelsens medarbejdere bliver trods udflytning

 

Forsiden lige nu

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere