ShippingWatch

Tyske redere fusionerer tørlast-aktiviteter

Ahrenkiel Steamship og H. Vogemann Reederei fusionerer management-aktiviteter i tørlast, oplyser de to tyske shippinggrupper.

Foto: Ahrenkiel Steamship

De to tyske shippinggrupper Ahrenkiel Steamship og H. Vogemann Reederei fusionerer deres tekniske management-aktiviteter af tørlastskibe, oplyser parterne i en meddelelse.

Det nye joint venture, der får navnet  Ahrenkiel Vogemann Bulk, starter med 14 tørlastskibe, heriblandt tre skibe fra det Hamborg-baserede Reederei Roth, med hovedvægt på skibstyperne supramax og panamax. Planerne rækker dog videre til andre skibstyper, fremgår det af pressemeddelelsen.

Ahrenkiel Steamship og Vogemann etablerede sidste år en fælles pool for supramax-skibe.

Ahrenkiel Steamship har siden marts 2015 været en del af MPC Capital Group i Hamborg.

Tyske redere forventer højere rater i ny tørlastpool 

Tysk kontrol med containerflåde rasler ned efter KG-kollaps 

Ahrenkiel overtager otte containerskibe fra HSH Nordbank 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Maersk satte rekord, Norden fik underskud, men hævede resultatforventningerne, Dan-Bunkering udpegede ny topchef, Celsisus Shipping vil sælge ud af højt prissatte tørlastskibe, og den farverige erhvervsmand Thor Stadil risikerer at miste retten til at drive virksomhed i sag om konkurskarantæne.

Olieselskabernes fremgang breder sig kun langsomt til drilling

Olieselskaberne vejrer morgenluft med stigende oliepriser, men deres lyst til at investere er behersket. Derfor må den kriseramte drilling-sektor indstille sig på at vente på bedring i aktivitetetsniveauet, vurderer to aktieanalytikere over for ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs