ShippingWatch

Bestyrelsesformand bliver ny CEO i Clipper Group

Group CEO i Clipper, Gary Vogel, fratræder med øjeblikkelig virkning. For nylig fratrådte Kristian Mørch, og nu overtager bestyrelsesformand Frank G. Jensen ansvaret for den daglige ledelse i Clipper Group.

På få måneder er den daglige topledelse i Clipper Group skiftet ud, og nu indtræder bestyrelsesformand Frank G. Jensen (foto) som ny Group CEO.

For kort tid siden fratrådte Kristian Mørch som partner og CEO i Clipper. En post han delte med Gary Vogel, der nu også fratræder, oplyser Clipper i en meddelelse ondag eftermiddag.

Gary Vogel med bopæl i Stamford nord for New York har været Group CEO siden januar 2013, men det har aldrig været meningen, at Clipper med forretningsmæssigt hovedkvarter i København, skulle have en topchef for hele gruppen siddende i USA, siger Frank G. Jensen, søn af grundlæggeren af Clipper, i meddelelsen.

"Det er blevet tydeligt for både Gary og mig, at det ikke er i den bedste interesse for Clipper at have en CEO med bopæl 4.000 kilometer væk fra vores kommercielle hovedkvarter. Derfor er vi begge enige om, at Clippers CEO skal have base i København, og derfor fratræder Gary som CEO og partner med øjeblikkelig virkning med et ønske om at forfølge andre muligheder i USA," siger Frank G. Jensen, der fremover vil varetage den daglige ledelse i Clipper Group sammen med finansdirektør (CFO) Flemming Steen.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

Kristian Mørch fratrådte i maj som CEO og partner i Clipper Group for at blive ny topchef i norske Odfjell.

Gary Vogel og Kristian Mørch var CEO's for henholdsvis Clipper Bulk og Clipper Projects.

Odfjell får Kristian Mørch ombord til august 

Clippers danske forretning igen i overskud

Clipper lurer på muligheder i kollapset tørlastmarked  

Kristian Mørch: Odfjell skal styrke sin position 

 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs