ShippingWatch

Clipper lurer på muligheder i kollapset tørlastmarked

En forsigtig strategi i forhold til nybygninger, en gunstig valutaudvikling og købsoptioner på langtidschartrede skibe åbner gode muligheder for Clipper, siger bestyrelsesformand Frank G. Jensen til ShippingWatch.   

Kerneforretningen i Clipper Group, tørlast og bulk, synes ikke at være så hårdt ramt af den massive nedtur i markedet, der har sendt mange tørlastselskaber på randen af et kollaps.

"Vi er selvfølgelig også ramt af et ringe tørlastmarked, men vi har trimmet og optimeret vores forretning gennem flere år i den efterhånden langvarige krise siden Lehman-kollapset i 2008. Vi har valgt ikke at tage store risici, og vi ligger derfor ikke med et stort nybygningsprogram," siger Frank G. Jensen, partner og bestyrelsesformand i Clipper Group, til ShippingWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs