ShippingWatch

Thor Stadil nedtoner børsnotering af Thorco Shipping

En børsnotering af Thorco Shipping ligger formentlig flere år ude i fremtiden. Alene fordi shippingmarkedet er så ringe, siger bestyrelsesformand Thor Stadil til ShippingWatch.

En børsnotering af multipurpose-rederiet Thorco Shipping, hvor en stor del af den nuværende flåde ejes af Clipper, ligger efter alt at dømme flere år ude i fremtiden og indgår alene som en blandt flere muligheder for Stadil-familiens langtidsplan for Thornico-gruppens selskaber, der også omfatter selskaber som Hummel og Brdr. Hartmann.

"Vi (Christian Stadil, red.) har talt generelt om, hvad der skal ske med vores koncern, også i forhold til næste generation, og som er vokset ret meget på det sidste. Vi har selv nogle holdninger til, hvordan Thornico kunne se ud i fremtiden, og der er muligheder for forskellige konsolideringer inden for vores eget system. En af disse brikker er Thorco Shipping, som kunne være interessant at børsnotere på et tidspunkt, men længere er vi altså ikke. Det har vi talt om i bestyrelsen, men det er slet ikke aktuelt. Alene fordi shippingmarkedet er, som det er, og vi har ikke noget behov for at børsnotere her og nu," siger Thor Stadil til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs