ShippingWatch

Thor Stadil: Thorco skal være større

Det nyfusionerede multipurpose-rederi Thorco skal være endnu større, end det er nu. Det fortæller bestyrelsesformand og medejer af Thorco, Thor Stadil, til ShippingWatch.

Selvom han lige har været med til at skabe verdens næststørste multipurpose-rederi, er Thor Stadil fortsat sulten efter mere. Det fortæller manden, der både er medejer og bestyrelsesformand for Thorco, som 1. juli fusionerede med Clipper Projects, til ShippingWatch.

Clipper Projects fusionerer med Thorco Shipping 

"Vi har ikke noget imod at vokse yderligere. Det vil vi faktisk godt. Vi vil eksempelvis meget gerne have flere skibe i administration. Branchen har det jo så dårligt, at der er mange nydelige engagementer, hvor bankerne bliver mere og mere utålmodige, og der vil vi da gerne have nogle flere skibe i administration. Kommer de rigtige muligheder for at overtage et andet firma - altså et mindre firma - så er vi også klar til det," siger Thor Stadil.

Det nye Thorco skal på plads

Han uddyber:

"Så vi er stadig sultne, men med det forbehold, at vores sammenlægning med Clipper Projects lige skal på plads. Vi kan ikke i næste måned kaste os over større ting. Hvis der kommer en mand med tre skibe, kan vi sagtens smutte dem ind, men vi kan ikke gå ind og overtage større firmaer, før vi lige har fået den her fusion til at spille 100 procent," siger Thor Stadil.

Han understreger, at fusionen mellem Thorco og Clipper Projects, der har navnet Thorco, er gået glimrende og er kommet godt fra land. Men Thorco er først klar til 'den næste større opgave', som Stadil kalder yderligere opkøb, i det nye år.

Thor Stadil er dog ikke i tvivl om, at der nok skal være attraktive tilbud i markedet.

"De fleste taber jo utrolig mange penge rundt omkring i hele verden i vores branche, og jeg tror, der kommer fallisementer. Der tror jeg, vi får nogle gode muligheder. For nu er vi også en attraktiv partner for andre at blive sluttet til."

Thorcos CEO: Nu skal den nye organisation samles 

Konkurrenter byder Thorco-fusion velkommen 

Avis: Banker pressede på for Clipper-fusion 

Thorco CEO: Tid til noget andet end Maersk 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs