ShippingWatch

Nu tør Ullman tro på bedring: De næste to år bliver gode

Udsigterne for produkttank ser gode ud, i hvert fald de næste to og måske tre år, mener Kim Ullman, CEO for Concordia Maritime. Hans største bekymring er, hvis tankrederne laver en shipping-klassiker. ShippingWatch har interviewet Ullman.

Foto: Concordia Maritime

2018 var hovedsageligt et tabt år for tank. Sådan lød forudsigelsen fra en topchef ved årets begyndelse, og efter årets afslutning vil de fleste nok give ham ret. Hos det svenske produkttankrederi Concordia Maritime er CEO Kim Ullman klar til at lægge året bag sig.

Nok var fjerde kvartal en endnu større gave end ventet med rateniveauer, der oversteg selv de mest optimistiske. Men ikke nok til at hive rederiets bundlinje for hele året i plus. Resultatet efter skat endte på et underskud på 182,1 mio. svenske kr., mens omsætningen steg til 1 mia. svenske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Noreco skifter CEO: "Vi har underpræsteret væsentligt"

Det norske olieselskab har hverken leveret tilfredsstillende i forhold til sin omstillingsstrategi eller investorerne, lyder det fra bestyrelsesformand Riulf Rustad. Det sker i forbindelse med, at selskabets topchef, David B. Cook, mandag er trådt tilbage.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs