ShippingWatch

NordLB vil mindske sin eksponering i container

Container fylder i dag omkring 35 procent af shippingporteføljen hos den tyske bank NordLB. Det skal tilpasses markedssituationen, siger Oliver Faak, Head of Ship Finance, til ShippingWatch. "Vi er stadig lidt for tunge på containere."

Foto: Hanjin

De kommende år vil den tyske shippingbank NordLB mindske sin eksponering i containersegmentet. I dag fylder container omkring 35 procent af bankens portefølje på shipping, og det er for højt sammenlignet med det globale marked, siger Oliver Faak (foto), Head of Ship Finance:

"Det er stadig en stor del fra et portefølje-management perspektiv. Det skal vi balancere bedre. Det er ikke, fordi markederne er så dårlige, men i forhold til vores portefølje er vi lidt mere passive på containere," forklarer han til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Køen ud for Long Beach er vokset til 80 containerskibe

Flaskehalsene i store containerhavne fortsætter med at vokse i USA, hvor det i øjeblikket er værst ved den amerikanske storhavn i Long Beach og Los Angeles. Her ligger 80 skibe i kø til anløb, viser friske tal fra Vessels Value.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs