ShippingWatch

Nordea har sænket appetitten på shipping

Efter krisen har Nordea fravalgt en del af sine shippingkunder, og banken har i dag meget stramme krav for, hvilke virksomheder den tager ind, fortæller Ari Kaperi, der er risikochef i Nordea.

Foto: Rotterdam Havn

De kommende tre år, 2016 til 2018, har Nordea som mål at fastholde sin nuværende risikoeksponering, og banken har allerede nu været i gang med at rydde op i sin shippingportefølje. Det fortalte Ari Kaperi, der er risikochef i Nordea, på selskabets kapitalmarkedsdag i London onsdag.

"Vi har i dag meget strenge krav, når det kommer til udvælgning af virksomheder. Vi lærte fra den tidligere krise, at det var nødvendigt at fravælge nogle kunder, og vi har allerede fravalgt nogle kunder," sagde han i den del af præsentationen, som handlede specifikt om shipping.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs