ShippingWatch

Maersk vil ikke sende gods til folk på sanktionsliste

Maersk Line vil ikke sende gods eller modtage betaling fra personer og virksomheder på USA's sanktionsliste mod Rusland

Foto: Maersk Line

Det danske containerrederi Maersk Line, der er en del af A.P. Møller-Mærsk, dropper nu at sende gods eller modtage betaling fra personer eller virksomheder, der er relateret til de selskaber og personer, der er nævnt på USA's sanktionsliste mod Rusland.

Det skriver Bloomberg News, der citerer et notat sendt til Maersk Lines kunder.

Sanktionerne mod russerne er blevet strammet, så amerikanske fartøjer og havne ikke må fragte eller modtage gods fra russere, der er på USA's sanktionsliste.

FN sætter nye skibe og selskaber på sanktionsliste mod Nordkorea

FN-rådgiver kritiserer Maersks transport fra Nordkorea

Forsiden lige nu

MSC følger trop med nyt bunkertillæg

Fra årsskiftet indfører containerrederiet MSC ligesom Maersk et nyt gebyr til kunderne, som skal tage højde for de stigende omkostninger til brændstof som følge af de kommende svovlkrav fra 2020.

Ungt dansk heavylift selskab har firedoblet resultatet

På under fem år er Ocean7, der opererer i projektlastmarkedet, vokset betydeligt. Både i antallet af ansatte og på bundlinjen. Næste skridt er flere skibe og kontorer, siger direktør Stefan Nordby Petersen til ShippingWatch.

Bomin lukker to ud af fire kontorer

Bunkerleverandøren lukker ned i to af verdens største bunkerhavne for at fokusere på sine kontorer i Houston og Hamborg. Det sker for at blive klar til ændringerne af bunkermarkedet i 2020, lyder det fra selskabet.

Danaos befinder sig i et "skeptisk marked"

Den store græske ejer af containertonnage, Danaos, fastholdt omsætningen i første halvår, efter en stor restrukturering af gælden i selskabet er faldet på plads. Risici er nu handelssanktioner og lave charterrater, lyder det fra CEO John Coustas.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere