ShippingWatch

Tidligere Maersk-CEO ny bestyrelsesformand for Unifeeder

Nils Smedegaard Andersen er ny formand for bestyrelsen i Unifeeder. Den nuværende bestyrelsesformand Jesper Præstensgaard fortsætter som næstformand i bestyrelsen.

Tidligere CEO for Maersk Group, Nils Smedegaard Andersen, har føjet endnu en stilling til sin liste over bestyrelsesposter.

Han bliver ny formand for bestyrelsen i Unifeeder, hvor han efterfølger Jesper Præstensgaard. Sidstnævnte fortsætter i Unifeeders bestyrelse som næstformand.

"Det er en spændende opgave. Unifeeder er et veldrevet selskab, der udfylder en vigtig rolle som partner for både globale containerrederier og industrikunder på tværs af Europa. Unifeeder har de senere år væsentligt udbygget sit netværk og styrket sit servicetilbud, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen om at styrke Unifeeder’s markedsposition yderligere ved at etablere tættere relationer til kunderne, videreudvikle servicetilbuddet og gå ind i nye markeder, eventuelt via opkøb og alliancer," siger Nils Smedegaard Andersen i en pressemeddelelse.

Det er første gang, siden Nils Smedegaard Andersen forlod Maersk Group, at han bevæger sig ind i shippingverdenen igen rent professionelt. I forvejen sidder han i bestyrelsen for BP og Unilever og er formand for bestyrelsen i Dansk Supermarked.

Unifeeder driver en flåde på 60 skibe, som sammenlagt håndterer fragtmængder årligt på i alt 3,2 mio. teu.

BP skal finde ny formand

Dansk Supermarked klar til at købe Maersk ud

Nils Smedegaard Andersen roser ny strategi i Maersk

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere