ShippingWatch

A2Seas Sea Challenger skaber 50 nye job

Der skal 50 besætnings- medlemmer til at betjene et nyt vindmølleskib hos A2Sea fra 2014. Nogle vil komme fra interne stillinger, andre eksterne, og rekrutteringen er så småt i gang, fortæller HR-chef til ShippingWatch.

Foto: A2SEA

Vindmøllerederiet A2Sea har brug for en stor flok nye medarbejdere næste år, når det nye vindmølleskib, Sea Challenger, skal sendes på havet. Der skal 25 besætningsmedlemmer til at betjene skibet, hvorfor der i realiteten skal 50 medarbejdere i skiftehold bruges for at holde skibet i søen, fortæller Niels Vangsøe Andersen, HR-chef hos A2Sea, til ShippingWatch.

"I forbindelse med at der kommer et helt nyt fartøj hjem, så skal der en besætning til. Nogle tager vi internt, men generelt set er det et skibs besætning, der skal mandes op med. Vi skal ud og rekruttere, men hvor mange der eksakt skal bruges, er for tidligt at sige," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs