ShippingWatch

A2Seas 2012-regnskab har mærker af CT Offshore opkøb

A2Seas regnskab for 2012 viser en højere omsætning, men et lavere resultat end året før. Det skyldes især opkøbet af CT Offshore, vurderer ledelsen, der tror på et positivt 2013 for vindmøllerederiet.

Foto: A2SEA, Tony Brands

A2Sea har haft gang i forretningen i 2012, hvor omsætningen steg til 1,1 mia. kr. mod 964 mio. kr. i 2011, viser regnskabet, der blev offentliggjort tirsdag aften. Årsresultatet tog til gengæld et dyk til 38 mio. kr. mod 164 mio. kr. i 2011. Det skyldes hovedsageligt købet af CT Offshore.

"Faldet i indtjening i forhold til 2011 kan primært henføres til nedskrivning af A2Seas investering i CT Offshore. Baggrunden herfor var et dårligt 2012-resultat forårsaget af dels lav belægning af selskabets flåde som følge af et spotmarked med minimal installationsaktivitet og kun få afhjælpnings- samt reparationsarbejder og dels af faldende forventninger til selskabets muligheder for høj udnyttelsesgrad af dets flåde og generering af indtjening i de kommende 2-3 år i et øget konkurrencepræget marked," skriver A2Seas ledelse i regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Blackrock bliver storaktionær i Borr Drilling

Den multinationale kapitalforvalter ejer nu i alt 5,67 pct. af aktierne i Borr Drilling. Aktiekøbet kommer samme dag, som Borr Drilling har solgt tre rigge under bygning for at styrke selskabets pressede økonomi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs