ShippingWatch

Nyt center på DTU skal være maritimt fyrtårn

Direktionen på DTU har taget positivt imod forslaget om et nyt maritimt center, som skal samle de maritime aktiviteter på tværs af DTU. Et center kan skabe den nødvendige samlende struktur for uddannelsen, fortæller Jørgen Juncher Jensen, professor på DTU Mekanik, til ShippingWatch.

Et nyt maritimt center på DTU ser nu ud til at blive en realitet. Det fortæller professor Jørgen Juncher Jensen fra Institut for Mekanisk Teknologi til ShippingWatch. Efter flere møder med direktionen, har han og de andre forkæmpere for et center nu fået positiv respons:

"Der kommer et maritimt center på DTU. Det bliver højst sandsynligt en model, hvor man tager udgangspunkt i man ikke laver et nyt maritimt institut, men tager eksisterende maritime faggrupper på tværs af DTUs institutter og får koordineret undervisningsudbuddet og andre maritime aktiviteter. Direktionen har set på oplægget, nikket og sagt, at de synes, det ser godt ud. Nu skal vi snakke om, hvordan det konkret skal organiseres," fortæller Jørgen Juncher Jensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs